Kosttilskudd skal ikke erstatte et sunt kosthold, men kan være et verdifullt og nødvendig supplement. Fordi jeg ofte ser behovet i mitt arbeid med klienter, har jeg tatt inn et lite og nøye gjennomtenkt utvalg av høyverdige kosttilskudd, som vitaminer, mineraler, urter og probiotika, samt noe helsekost.

Jeg hjelper gjerne hvis du trenger veiledning, og bestiller inn varer etter behov.

Urter, vitaminer og andre kosttilskudd kan være viktige bidrag til helhetlig helse.

Vitaminer og mineralstoffer er viktige byggesteiner i kroppen. De trengs for et fungerende stoffskifte, for oppbygging av muskler, skjelett og andre vev, for et godt næringsopptak, for et velfungerende immunsystem og mye mer. De er livsviktige.

Dagens moderne kost med mye ferdigmat som kan være næringsfattig, bearbeidet, overtilberedt og noen ganger bestrålt, kan mangle essensielle næringsstoffer. Derfor vil det ofte være hensiktsmessig å ta tilskudd av vitaminer og mineraler.

Urter har i tusenvis av år blitt brukt som legemidler. Først i den senere tid har vi gått over til å fremstille syntetiske medisiner, og urter ble derfor ikke like hyppig brukt i vår del av verden. Nå opplever vi en fornyet interesse i urter og hvorledes disse kan brukes for å gjenopprette en sunn tilstand. Målet med urtemedisin er å styrke kroppens motstandskraft, øke vitaliteten i svekket vev og styrke kroppens medfødte evne til å gjenopprette god helse.

Probiotika er «gode» melkesyrebakterier som hjelper til med å gjenopprette god tarmhelse, god fordøyelse og næringsopptak, og dermed også bedre helhetlig helse.

Jeg selger gode kosttilskudd fra Bioform, økologiske hudpleieprodukter fra Vossabia, og probiotika fra Probioform, i tillegg til enkelte andre produkter.

Kosttilskudd